VIDEO TESTIMONI BIOSPRAY

Diabetes, Gangren Padang Stroke 1 Liver / Ascites Kanker Payudara Impotensi
Diabetes, Gangren Surabaya Stroke 2 Komplikasi Leukemia / Kanker Darah Mengencangkan Payudara
Diabetes, Gangren Stroke 3 Gagal Ginjal (Bapak) Gondok / Thyroid Sulit hamil / Kesuburan
Kanker Gusi / Pipi Busuk Stroke 4 Gagal Ginjal (Anak) Patah tulang kaki Susah hamil / Keguguran
Parkinson Jantung Koroner Gagal Ginjal (Ibu) Myom  
Diabetes, Darah Tinggi Jantung Bocor   Autis / Hyperaktif

 

KLIK GAMBAR DIBAWAH UNTUK MEMUTAR VIDEO TESTIMONI

 

Foto Bukti Kesembuhan Berkat Biospray

 

 

AWET MUDA BERKAT BIOSPRAY

 

 

 

 

Kumpulan Testimoni Biospray, Se Asia-Pasifik

Name : Saedah binti Kaseran (Non-Member)
Occupation : Housewife
I/C No :
Address : 80C Ladang Mados, Segamat, Johor
Before Comments :
Saya mengidap penyakit kanser buah dada. Saya telah menjalani pembedahan dan memotong sebelah buah dada. Saya juga telah mendapat rawatan kimioterapi di Hospital Universiti Kuala Lumpur. Kini saya bergantung kepada ubat untuk merawat penyakit saya. Saya masih lagi menjalani rawatan seperti biasa dan penyakit saya masih sama sepeti dulu.  
After Comments:
Saya diperkenalkan produk bio-spray, selama seminggu saya menggunakannya, tanda pertama yang saya hadapi ialah saya mengalami demam panas yang tinggi. Selepas itu di tempat pembedahan saya mengalami bengkak merah dan sakit berdenyut. Saya pun menelefon upline dan bertanya kepadanya, dia menyuruh saya mengurangkan dos kepada satu atau dua semburan sahaja. Selepas itu, saya dapati sakit itu sehingga berdenyut-denyut. Saya amat takut lalu pergi ke hospital terdekat. Mereka kata cuma bisul. Saya dikehendaki memasuki ke hospital untuk membuang bisul itu. Tapi selepas itu dibatalkan kerana mereka tidak mahu menanggung risiko pembedahan ini. Jadi saya disyorkan untuk menerima rawatan di tempat yang saya melakukan pembedahan dulu. Saya pun sambung menggunakan bio-spray. Dalam masa dua hari, bisul itu pecah, ia mengeluarkan nanah dan darah, dan sakit saya terus hilang. Dan ia berlaku sehingga berketul-ketul. Tapi sakitnya tiada lagi. Saya ada menerima penerangan dari rakan saya yang berpengalam tentang kajian sains katanya jika berlaku tindak balas demikian ini bermakna sistem imun badan kita bertindakbalas dengan cell cancer. Dengan inilah berlakunya pengeluaran nanah dan darah. Ini bermaksud perkara baik. Saya terus menyambung menggunakan biospray ini sehingga kini. Saya akan pergi ke hospital seperti biasa untuk menerima rawatan yang sepatutnya. Saya berharap biospray akan menyelamatkan saya dari menghadapi segala kesakitan dari kanser ini.  
 Name : Dr. KAMSYAH SEMBIRING, DPH (Non-Member)
Occupation :
I/C No :
Address : KOMP. TASBI BLOK D NO. 24 MEDAN   : SUMATERA UTARA - INDONESIA
Before Comments :
Saya berumur 75 tahun, mengalami penyakit komplikasi yaitu Jantung Koroner, Kolesterol, Diabetes dan Prostate. Begitu komplikasinya, sehingga membuat kondisi tubuh saya semakin lemah, terutama pada usia lanjut seperti saya. Saya menjalani operasi jantung di Singapura tahun awal tahun 2003.  
After Comments:
Seorang teman dari Pontianak memperkenalkan saya Bio Spray pada July 2003. Setelah saya konsumsi selama 5 bulan (sampai saat ini saya terus konsumsi), kondisi jantung saya semakin baik, Kolesterol saya semakin normal, bahkan Gula darah saya yang semula 460 sekarang menjadi 180. Hebatnya Prostat saya yang sebelumnya dianjurkan untuk dioperasi, sekarang tidak ada masalah. Sekarang saya semakin sehat, berkhotbah di Gereja melayani Tuhan, bermain Golf dan Jogging.  
 Name : Noorhaidah Mohd. Ibrahim (Non-Member)
Occupation : Housewife
I/C No : 540323-01-5352
Address : Taman Cempaka   : Ampang, Selangor
Tel :
Before Comments :
Ibu saya yang berumur 84 tahun memang merupakan orang yang cergas dan aktif tetapi pada awal tahun 2004 beliau telah menghidap sakit darah tinggi dan diikuti dengan sakit lemah jantung. Semenjak itu kami kerap membawanya kekelinik pakar untuk mendapat rawatan. Beliau pernah dimasukkan kehospital sebanyak 2 kali.Keadaan beliau masa itu sungguh merungsingkan, makan tak lalu dan begitu lemah.
After Comments:
Selepas saya memberinya makan Biospray, keadaannya bertambah baik dari hari sehari sehingga tidak perlu lagi makan ubat darah tinggi dan lemah jantung. Beliau bertambah cergas dan bertenaga semula, boleh memasak dan berkebun. Beliau sekarang menjadi satu testimonial yang baik sehingga ramai saudara mara dan jiran tetangga yang membeli Biospray daripada saya selepas kagum dengan keadaan ibu saya sekarang.  
 Name : RASMITA P (Non-Member)
Occupation : WIRASWASTA
I/C No : 23920414KM1999
Address : JL. PROF. ZULKARNAEN, SH NO. 9 KAMPUS USU   : MEDAN 20154, SUMATERA UTARA - INDONESIA

Before Comments :
Suami saya, Prof. Dr. Ir. Tabas Pandia berumur 75 tahun. Hampir 3 tahun suami saya mengalami suatu penyakit yang dikenal dengan Parkinson, sehingga sebagai Ahli di bidang Pertanian, beliau sama sekali tidak bisa beraktivitas.  
After Comments:
Seorang teman memperkenalkan Bio Spray kepada saya untuk dikonsumsi oleh suami saya. Terus terang mulanya saya sangat ragu, tetapi saya belum berani memberikannya untuk dikonsumsi suami saya. Sampai pada saat saya membawa suami saya Medical Check Up ke Singapura, saya memperlihatkan Bio Spray kepada Dokter yang merawat suami saya dan minta saran, apakah bisa dikonsumsi oleh suami saya? Jawaban sang Dokter, sangat baik sekali! Oleh saran Dokter tersebut, sesampainya di Medan-Indonesia, saya mengkonsumsikan ke suami saya. Saya sangat bersyukur karena setelah +/- 2 minggu dikonsumsi, kondisi suami saya semakin membaik (sebelumnya air liur terus meleleh tidak terkontrol, sekarang sudah normal kembali). Terimakasih saya ucapkan, karena Tuhan melalui Bio Spray, kondisi suami saya semakin baik.  
 Name : ABDUL RAHMAN BIN HUSSIN (PMANSABUN)  
Before Comments :
Saya seorang bekas guru di Kelantan dan berumur 64 tahun. Hampir 10 tahun saya mengidap kencing manis dan gatal-gatal seluruh badan. Saya menerima rawatan di salah sebuah hospital di Kelantan dan kencing manis saya hanya setakat bertahan, namun untuk pulih hanya tinggal harapan.  
After Comments:
Setelah saya diperkenalkan Bio Spray (HGH) oleh rakan saya ZUBAS hampir 2 bulan yang lalu, kandungan gula dalam darah saya telah menurun dan kini saya tidak lagi menggunakan ubatan dari hospital dan HANYA menggunakan BIO SPRAY sahaja sebagai pemakanan kesihatan harian saya. Bukan hanya kencing manis telah mulai pulih, gatal-gatal dibadan saya juga telah hilang dan kini isteri saya yang jelita telah senyum kembali setelah pendapatan saya kini hampir RM100 - RM200 sehari setelah saya memperkenalkan kepada rakan-rakan dan jiran tetangga saya. Terima kasih untuk semuanya.  
Name : HAZMI BIN ABDULLAH (HAZMI)  
Before Comments :
Saya menghadapi masalah sakit buah pinggang,darah tinggi,pening kepala ,cepat letih/lesu,penglihatan kabur,sering sakit di bahagian dada dan lemah tenaga batin.Saya telah menggunakan berbagai-bagai prodak kesihatan samaada dari dalam dan luar negara.Namun tiada memberi kesan yang positif.Saya merasa susah hati kerana siapa yang akan menjaga keluarga saya jika saya tidak sihat  
After Comments:
Pada mula saya kurang yakin cara rawatan pengunaan Bio Spray ,tetapi apa bila saya coba saja gunakan selama satu bulan ,semua masalah yang saya sebutkan tadi menampakan kesan yang positif dan saya mula mengkaji tentang prodak tersebut dengan lebih mendalam lagi,Alham dulillah saya bersyukur kepada Allah kerana telah menemuikan saya dengan prodak yang ajaib ini !, saya menyeru kepada orang ramai supaya jangan membazirkan wang anda cuba gunakan Biospray demi untuk menjaga kesihatan anda tanpa mengluarkan kos yang banyak.Terima kaseh saya ucapkan kepada upline saya En.Macheal Tan dan juga pehak syarikat.  


Name : SAADIAH BINTI YAHYA (DOUBLE-D)  
Before Comments :
Kawan saya mengalami penyakit resdung yang keterlaluan dimana setiap masa terutama sewaktu pagi dan malam pernafasan terggangu. Pada masa yang sama kawan saya mengalami sakit kepala- Orang putih kata migrain. Sehinggakan beliau tidak boleh terkena kipas ataupun air-cond. Pada setiap masa beliau memandu kenderaan tanpa menggunakan penghawa dingin. Yang menyediakan adalah pemandu beliau terpaksa menahan panas tanpa air-cond.  
After Comments:
Saya telah memperkenalkan produk Bio-Spray kepada beliau tanpa mengetahui kesan kepadanya . Manakala beliau dengan yakin telah menggunakan Bio-Spray memandangkan masalah pernafasan dan sakit kepalanya setelah puas beliau berubat dan berikhtiar. Setelah menggunakan produk Bio-Spray selama 3 hari (Alhamdullilah) masalah resdung dan sakit kepalanya hilang serta merta. Produk ini sungguh magik dan harganya juga boleh tahan. Belilah produk ini demi kesihatan bersama.  


Name : Ishak bin Nasri (Non-Member)
Occupation : Executive, Petronas
I/C No : 670715-01-5461
Address : 18942, Taman desa Wakaf baru fasa 2, Gong Badak   : Kuala Terengganu, Terengganu

Before Comments :
Saya selalu mengalami letih dan lemah, biasanya selepas balik dari kerja(8 jam bekerja). kandungan gula dalam darah saya agak tinggi iaitu hasil pemeriksaan doktor. Saya cuba mengurangkan makan terutamanya pada malam hari tetapi tidak memberikan kesan yang besar terhadap kesihatan saya. Rakan saya yang kebetulan bekerja di tempat yang sama telah memperkenalkan product Bio-Spray kepada saya, bagaimana pun agak kurang yakin dengan product tersebut. selepas 2 minggu, barulah saya ingin mencuba produk tersebut, itupun setelah berkali kali beliau cuba menberi manaffatnya.  
After Comments:
Selepas 3 minggu menggunakan product bio-spray, sedikit perubahan telah saya alami apabila kandungan gula dalam darah saya jatuh kepada 6 gm/100gm sesuatu yang amat memeranjatkan saya. Hasilnya saya bertenaga dan dapat melakukan kerja dengan lancar sekali. Kini setelah menggunakan product bio spray berat badan saya jatuh dari 80kg kepada 72 kg dalam masa sebulan dengan pertolongan sedikit diet dan senaman. saya bertambah sihat sekarang dengan mengambil product ini.  
 


Name : Syed Mohd Yusrie Bin Syed Alwe (Non-Member)
Occupation : BANK OFFICER
I/C No : 720612025635
Address : C/O BYG DOT COM   : 113 PUSAT DAGANGAN KELANA MAS

Before Comments :
I am having a problem cannot get sleep early every night. My normal time go to bed is around 3:00 o'clock in the morning. Tomorrow, I have to wake early around 06:30am. This habbit can be called as 'imsonia'.  
After Comments:
After 2 weeks using this Bio-Spray, now I can sleep easily. Even if I decided to go bed late, tomorrow when wake up I will felt fresh. Thanks to who introduce this Bio Spray.


  
Name : ABDUL RAHIM SULAIMAN (AYARES151)  
Before Comments :
Assalamualaikum, Saya mempunyai seorang ayah yang berumur 70an. dan beliau merupakan seorang peniaga runcit. Beliau menghidap penyakit Asma dan Darah Tinggi yang kronik dan pernah ditahan di wad selama hampir sebulan. Beliau masih dapat bekerja tetapi hanya melakukan kerja ringan. Apabila beliau ingin melakukan kerja seperti mengangkat barang-barang yang berat, Asma beliau mula menyerang dan beliau akan termengah-mengah serta tidak dapat bernafas. Beliau akan mendapatkan bantuan dari Inhaler yang sentiasa berada di dalam kocek beliau. Beliau juga tidak dapat bercakap dengan banyak kerana cepat mengah dan tidak dapat bernafas.  
After Comments:
Baru-baru ini saya dikenalkan dengan produk BioSpray oleh Upline saya sekarang iaitu GOLDENSAND dan saya sudah membayangkan ingin mencubakan kepada ayah saya di kampung. Saya menghantar produk BioSpray ke kampung pada 20 August 2003 dan menyarankan kepada ayah saya supaya menggunakan produk tersebut setiap hari seperti disarankan. Pada 9 September, saya menelefon ke kampung dan bertanya khabar ttg kesihatan ayah saya. Berita yang saya dapat amat menakjubkan, ayah saya begitu bersemangat menceritakan yang beliau mampu mengangkat beberapa beg beras dan seguni gandum serta beberapa lagi barang2 yang dibeli utk dijual di kedai runcit beliau. Beliau juga memberitahu kepada saya yang sekarang beliau jarang sekali menggunakan bantuan Inhaler kerana Asma juga makin kurang menyerang walau beliau mengangkat barang-barang yang berat. Saya amat berterima kasih kepada upline saya kerana memperkenalkan produk Biospray kepada saya kerana baru beberapa minggu ayah saya menggunakannya, ia telah menunjukkan kesan yang menakjubkan. Thank you.
Name : AMIR BIN ISMAIL (FATIHAH)  
Before Comments :
Saya Amir Ismail sebelum gunakan BioSpray berat badan 153kg dan pinggang 54 inci.Selalu letih dan kurang bertenaga.Mulai diserang diabetes.Selalu kejang otot masa tidur atau masa sejuk akibat pernah jatuh setinggi lebih 20 kaki pada tahun 1991.Selera makan juga amat kuat tidak dapat dikawal.  
After Comments:
Saya mulai guna Biospray pada 27 Mei 2003 hingga sekarang baru habis sebotol setengah kesannya amat hebat dengan izin Tuhan berat badan saya kini lebih kurang 128 kg dan pinggang lebih kurang 47 inci.Belum lagi kejang otot setakat ini.Diabetes yang baru muncul itu hilang,semakin bertenaga dan dapat bergerak lebih pantas dan pada 10 September di Langkawi saya berjaya jalan kaki dari Pekan Langkawi ke Hotel Grand Continental dengan gagah sekali tanpa penat.Sters akibat kerja dan masalah peribadi juga dapat rasa lebih tenang.Marilah bersama saya sihat dengan izin Tuhan bersama BioSpray produk hebat alaf baru.  


Name : Mohd Azmi bin Ismail (Non-Member)
Occupation : Perancang Kewangan
I/C No : 690305-03-5353
Address : No 3, Taman Sri Aman, Jitra Kedah
 
Before Comments :
Saya sebagai pekerja yang aktif sering berjumpa pelanggan-pelanggan yang berada di merata tempat sama ada untuk mengambil Takaful atau saham amanah Public Mutual. Walau bagaimanapun, pergerakan saya semakin terhad kerana mengidap penyakit gout, lenguh sendi dan sakit belakang. Pada bulan Mei yang lalu gout saya datang lagi dan saya menderita tidak boleh berjalan selama satu bulan. Saya diberitahu oleh doktor HUSM Kubang Kerian dan Hospital Jitra bahawa saya juga sudah mempunyai kencing manis dan batu karang. Aduhhhh.....macam-macam hal! Ini amat merunsingkan saya sehingga ia mengganggu kehidupan seharian. Hidup saya mula berubah bila saya berjumpa kawan lama, Mr Lim Eng Seng pada 20 Sept yang lalu di jeti Pulau Pinang. Saya tanpa teragak-agak terus mengguna bio-spray untuk menguji keberkesanannya...walaupun saya pernah mencuba berbagai-bagai jenama lain sebelum ini seperti ginseng, gano, spirulina, wheat grass dan lain...  
After Comments:
MENAKJUBKAN!!!!. Cuma selepas 4 hari penggunaan, sakit sendi saya telah berkurangan, sistem perkumuhan bertambah baik, tidur yang nyenyak dan yang penting sekali saya bertambah sihat dan bertenaga untuk berjumpa lebih ramai bakal pelanggan Takaful dan saham amanah. Saya masih menunggu kesan pemulihan terhadap sakit belakang saya ini...Yang paling menggembirakan sekali, saya juga amat berminat dengan pelan pemasaran yang di tawarkan oleh Bionutric sehingga saya merasakan tenaga lebihan saya tadi akan saya gunakan untuk menaja lebih ramai orang menggunakan Bio-Spray...Pendapatan saya akan menjadi berganda-ganda.. WOW!!!! Terima kasih Bionutric.  
 


Name : ZAKARIA BIN SULAIMAN (ZMAXNA)  
Before Comments :
Saya mengidap resdun boleh dikatakan teruk juga kerana setiap hari hidung saya asyik beringus setiap hari. Resdun ini ketara pada awal tahun ini, saya terpaksa membawa tuala kecil kemana saja untuk stand by jika saya mengalami hidung berair. Kadang saya terfikir saya mengalami resdun yang teruk tapi tak tahu nak mengubati dengan baik. Beberapa ubat tempatan saya telah guna, tapi tidak memberi kesan seperti yang saya mahukan.  
After Comments:
Setelah beberapa hari saya menggunakan bio spray saya dapati ada perubahan pada resdun yang saya hadapi sebelum ini. Jika saya bertambah baik dimasa akan datang saya akan hantar laporan untuk pengetahuan semua.  


Name : ABDUL RAHIM BIN HJ RAZALI (Non-Member)
Occupation : TECHNICIAN
I/C No : 560710-10-6295
Address : 14, JLN BANGSAWAN , BDR TUN RAZAK,   : CHERAS, 56000, KUALA LUMPUR

Before Comments :
SAYA TELAH DISAHKAN OLEH DOKTOR SEBAGAI PESAKIT LUPUS SISTEMIK LUPUS ERITEMATOSUS (SLE) Lupus merupakan penyakit kronik yang berlaku akibat kecelaruan sistem pertahanan tubuh (auto immune disease). Saya ingin berkongsi pengalaman dgn sesiapa yg menderita akibat penyakit ini. Kpd sesiapa yg ingin mengetahui selanjutnya penyakit ini sila lawat website ini http://www.pslem.health.com.my/. Saya telah menghidapi penyakit ini selama 3 tahun dan masih menjalani rawatan susulan di-HUKM.  
After Comments:
Setakat ini saya telah mencuba Bio-Spray sebanyak 2 botol dan masuk botol yg ke3, tapi masih belum menunjukkan tanda2 positif. InsyaAllah saya akan terus mencubanya. Saya masih berpegang apa yg dikatakan dimana ada penyakit mesti ada penawar. Sekian saja dari saya.   Name : MOHD NADZRI BIN HAMZAH (IRZDAN)   Before Comments : SEBELUM INI SAYA MENGIDAP KENCING MANIS, SEJAK MENGGUNAKAN BIO-SPRAY, KADAR GULA DALAM DARAH SAYA MULAI MNURUN DARI 10 KEPADA 5 ATAU 4, TANPA MENGGUNAKAN OBAT DARI HOSPITAL ATAU FARMASI, 100% SAYA MENGGUNAKAN BIO SPRAY   After Comments: PENYAKITA KENCING MANIS SAYA TERKAWAL KEPADA 5 ATAU 4 IAITU KADAR GULA DALAM DARAH SAYA MENURUN, TANPA PERLU SAYA MENGGUNAKAN UBAT LAIN, SEPENUHNYA SAYA BERGANTUNG KEPADA BIO SPRAY

Name : MOHD ZAWAWI BIN RAMLI (MZR)  
Before Comments :
SAYA MULA MENGGUNAKAN BIO SPRAY PADA 5 NOV 2003. SEBELUM MENGGUNAKAN BIO SPRAY SAYA MEMANG MENGAMALKAN PEMAKANAN KESIHATAN KERANA SAYA MENGALAMI MASALAH "VSD" SEMENJAK DILAHIRKAN. SAYA JUGA PERNAH MENGALAMI SATU KEMALANGAN PADA USIA SAYA 14 TAHUN MENYEBABKAN PINGGANG SAYA SAKIT SEHINGGA UMUR SAYA 29 TAHUN. SAKIT PINGGANG SAYA MENGAKIBATKAN SAYA KURANG "POWER" SEMASA BERSAMA ISTERI SAYA. BELIAU SERING MEMBERITAHU SAYA BAHAWA BELIAU KURANG PUAS SEBAB "RALLY" SAYA TAK PANJANG. CUMA 100M SAHAJA BUKAN MARATON  
After Comments:
SUATU KEAJAIBAN TELAH BERLAKU PADA SAYA SETELAH 2 BULAN MENGGUNA BIO SPRAY IAITU PADA PERINGKAT AWAL SAYA MENGGUNAKAN BIO SPRAY PLUS. KALI PERTAMA DALAM KEHIDUPAN BERKELUARGA, ISTERI SAYA MENYATAKAN SECARA IKHLAS BAHAWA DIA PUASHATI DENGAN "RALLY" SAYA. SAYA BERSYUKUR KEPADA ALLAH KERANA DIBUKAKAN HATI UNTUK MENCUBA BIO SPRAY. TERIMA KASIH KEPADA PAK WAN, CIKGU AZLI DAN EN WAN AZIZ KERANA PERKENALKAN PELUANG INI KEPADA SAYA. JUTAAN PENGHARGAAN KEPADA CIKGU AZLI YANG MEMBIMBING SAYA UNTUK MENJALANKAN PERNIAGAAN INI DENGAN CARA YANG BETUL. KINI BUKAN SAJA SAKIT BADAN SAYA SELESAI TAPI SAKIT POKET SAYA JUGA BERTAMBAH BAIK. TERIMA KASIH  


Name : NAIMIAH HJ. HUSEIN (Non-Member)
Occupation : SURIRUMAH
I/C No : 520313-10-6076
Address : NO. 99, JALAN PENGHULU NAIM,   : BATU 27, KG. JENDERAM HULU, DENGKIL, SELANGOR.

Before Comments :
Saya mengalami penyakit kencing manis dan darah tinggi. Saya mengambil ubat dari Hospital untuk mengawal penyakit saya. Saya sering berasa lemah badan dan sakit lutut bila melakukan kerja-kerja berat.  
After Comments:
Saya mula menggunakan BIOSPRAY pada 16/05/2004 atas saranan anak saya. Pada waktu itu, tahap darah tinggi saya ialah 200/100 dan kencing manis 18.4. Setelah menggunakan BIOSPRAY selama 1 bulan, doktor mengesahkan darah tinggi saya telah turun ke tahap 130/90 dan tahap kencing manis saya sekarang ialah 3.4. Badan saya juga tidak lagi sakit selepas membuat kerja-kerja berat dan saya mampu menaiki tangga rumah pangsa 5 tingkat tanpa merasa sakit lutut. Saya amat gembira dengan perubahan diri saya sekarang dan mula memperkenalkan BIOSPRAY pada rakan-rakan yang mengalami masalah yang sama seperti saya.  
 


Name : AZAMAH BINTI ATAN (AZA60202)  
Before Comments :
Dulu setiap kali saya kembali ke rumah selepas melakukan kerja-kerja berat seperti membersihkan dusun, saya akan mengalami sakit pinggang dan lenguh-lenguh seluruh badan. Satu lagi penyakit yang saya alami ialah selepas buang air besar, saya akan mengalami sakit (perit) di bahagian dubur.  
After Comments:
Selepas menggunakan bio spray saya dapati saya tidak lagi mengalami sakit pinggang dan lenguh-lenguh walaupun selepas melakukan kerja-kerja yang berat dan sakit selepas membuang air besar pun dah sembuh. Memanglah mula-mula menggunakan bio spray saya mengalami sakit kepala. Tetapi itu hanya di peringkat awal dan kini tidak lagi.  


Name : RAHMAN BIN DOLMUIN (Non-Member)
Occupation : PENYELIA LADANG
I/C No : 670929-01-5045
Address : JOHORE FRANCHISE DEVELOPMENT SDN BHD   : LADANG BUKIT KELOMPOK, JOHOR.

Before Comments :
Sebelum menggunakan BIOSPRAY, saya mengalami masalah rabun, lemah-lemah badan, sakit kepala, sering mengalami stress terutama dalam waktu kerja dan cepat marah.  
After Comments:
Selepas saya menggunakan BIOSPRAY selama 2 minggu, saya sudah tidak menggunakan cermin mata lagi dan keadaan badan saya sudah kembali cergas dan bersemangat. Sekarang saya boleh memandu dalam jarak yang jauh tanpa rasa letih. Terima kasih BIOSPRAY.  Name : TINTANG PERANGIN-ANGIN (Non-Member)
Occupation : BARBER SHOP (PANGKAS PRIA)
I/C No :
Address : JL. JAMIN GINTING NO. 26 PADANG BULAN   : MEDAN, SUMATERA UTARA - INDONESIA

Before Comments :
Sebagai tukang pangkas rambut pria, jari tangan merupakan alat utama selain perkakas yang lain. Hampir 2 minggu saya tidak bisa bekerja karena mengalami Rematik. Persendian tangan dan jari saya sakit apabila digerakkan.  
After Comments:
Anak saya memberikan Bio Spray 2 botol untuk saya konsumsi. Syukur pada Tuhan, setelah saya konsumsi 1 bulan, kondisi tangan saya tidak sakit lagi dan saat ini saya bekerja tanpa rasa sakit dan luarbiasa sekali saya bekerja dari jam 9 pagi sampai jam 22 malam, tapi stamina saya semakin baik dan tidur saya semakin lelap saja.  
Name : Abdul Aziz Shukor (Non-Member)
Occupation : Business
I/C No : 610625-10-5549
Address : 49, Blok C, Tmn Seri Bernam, Hutan Melintang,   : 36400 Perak DR

Before Comments :
Pada tahun 87 saya mengalami stroke sebelah muka kiri, akibat dari stroke itu mata tidak dapat berkedip dan mulut tidak tertutup serta hencut. Saya mendapat rawatan di GH selama 1 tahun. 70% kesihatan saya dapat pulih semula.  
After Comments:
Pada akhir August 2004 saya di pekenalkan BIO-SPRAY dan dalam tempoh 1 minggu, mulut dan mata saya kembali normal dan selama ini saya tidak dapat bersiul tiba-tiba saya mampu bersiul dengan sempurna. Sungguh hebat BIO-SPRAY malah kesihatan saya bertambah baik serta kemampuan sexsual saya bertambah kembali muda seperti 20an.  
 Name : MAT BIN ZAKARIA (MZZ1) (Non-Member)
Occupation : FOREMAN
I/C No : 620327035465
Address : KG PANTAI SENAK, TAWANG,   : 16020 BACHOK, KELANTAN.

Before Comments :
BIO SPRAY! MACAM TAK PERCAYA SAYA DAPAT MENGGUNAKANNYA. SAYA DIPERKENALKAN BIO SPRAY OLEH ADIK IPAR SAYA. PADA MULA PENGGUNAANNYA SAYA TIDAK BEGITU YAKIN DAN TIDAK TAHU APA YANG BIO SPRAY MAMPU BERI KEPADA SAYA TETAPI SETELAH MENGGUNAKANNYA SELAMA 1 MINGGU SAYA DAPATI ADA KESAN POSITIF TERHADAP DIRI SAYA. MEMANDANGKAN SAYA SEBAGAI SEORANG PEKERJA KONTRAK YANG BEKERJA DI BAWAH TERIK MENTARI SUDAH SEMESTINYA TUBUH SAYA BANYAK MENGELUARKAN PELUH, DAN PELUH ITU MENGELUARKAN SUATU BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN.  
After Comments:
NAMUN BEGITU, SETELAH MENCUBA PRODUK BIO SPRAY SAYA DAPATI BAU PELUH SAYA YANG SEBELUMNYA TIDAK MENYENANGKAN TELAH SEMAKIN BERKURANGAN. SAYA JUGA MERASA BERTAMBAH SIHAT DAN YAKIN DENGAN PRODUK BIO SPRAY. OLEH ITU, KEPADA SESIAPA YANG MENGHADAPI MASALAH BAU PELUH SEPERTI SAYA, CUBALAH PRODUK BIO SPRAY DAN PERHATIKANLAH KESANNYA. SUNGGUH MENAKJUBKAN!!!  


Name : Mummyzurah (Non-Member)
Occupation : Clerk
I/C No : S0066495B
Address : No.1 Jalan Padi Ria 3, Bandar Baru Uda   : Johore Bahru, Malaysia
 
Before Comments :
Saya Berumor 55 tahun , saya punya masaalah rambut gugur, bisa bisa kaki, simpul biawak, pandangan jauh dan dekat sa-lama,dan kulit yang berkedut, Mengalami sa-lama 8 tahun.  
After Comments:
Sa telah mengambil Bio Spray Plus sa-lama 2 minggu semua nya beransur puleh. sekarang saya tak lagi memakai kaca mata, kulit yg berkedut juga beransur tegang. Kaki yang selalu bisa dan sakit juga sudah berkurangan, sekarang saya sudah boleh menaiki tangga sahingga 8 tingkat. Sangat mengkagumkan saya bershukor kapada Allah dan Rasul. kerana menemukan dengan Bio Spray. Anak lelaki saya yang memberi saya Bio Spray.  


Name : Rahmah Bte Z. Abidin (Non-Member)
Occupation : KERANI I/C No : S0066495B
Address : NO 1, JALAN PADI RIA 3,   : BANDAR BARU UDA,
 
Before Comments :
SA-BELUM MAKAN BIO SPRAY PLUS SAYA MENGIDAP SAKIT TAPAK KAKI,SAKIT LUTUT, BADAN BISA BISA, MATA RABUN JAUH DAN DEKAT SERTA RAMBUT GUGUR.  
After Comments:
SA-LEPAS MAKAN BIO SPRAY PLUS SELAMA DUA MINGGU SAYA DAH TAK PAYAH LAGI MENGGUNAKA CERMIN MATA , BISA BISA SEMUA NYA TELAH BERKURANG, RAMBUT YANG GUGUR JUGA BERKURANGAN DAN RAMBUT JUGA TUMBUH SA-MULA. SEKARANG SAYA DAH BOLEH NAIK TANGGA DENGAN MUDAH SAKIT LUTUT DAH BERKURANG. SAYA TELAH GUNAKAN BIO SPRAY HAMPIR DUA BULAN. SAYA BERSHUKOR KAPADA ALLAH SEMUA TELAH SAPERTI BIASA. TERIMA KASIH BIO SPRAY.  


Name : MUHAMMAD SAID BIN HANAFIA (Non-Member)
Occupation :
I/C No : S69
Address : NO 1, JALAN PADI RIA 3,   : BANDAR BARU UDA,

Before Comments :
SABELUM BAPA SAYA MENGGUNAKAN BIO SPRAY PLUS DIA ADA DARAH TINGGI, SAKIT DADA DAN TEGANG LEHER , PADA BULAN JANUARY YANG LALU DIA DI-MASOKKAN KA-HOSPITAL KERANA SUSPECT SAKIT JANTONG. TIAP TIAP PAGI MESTI MAKAN OBAT DARAH TINGGI, SEMUA SAKIT YANG DI-ALAMI ITU SUDAH HAMPIR PULOHAN TAHUN .  
After Comments:
MASA DI HOSPITAL SAYA MENYUROH BAPA SAYA MENGGUNAKA BIO SPRAY , ALHAMDULILLAH SAKIT NYA BERKURANGAN. CUMA TIGA HARI SAJA DIA DI-HOSPITAL, KATA DOCTOR SAKIT NYA DAH SEMBOH. DIA TERUS MENGGUNAKAN BIO SPRAY MULA MULA DIA KENA DEMAM PANAS SA-LAMA SATU MINGGU. SEKARANG ALHAMDULILLAH SEMUA SAKIT YANG DI ALAMI SUDAH BANYAK BERKURANGAN, DIA DAH BOLEH BACA SURAT KABAR DENGAN SELASA, DAH TAK PAYAH LAGI MAKAN UBAT DARAH TINGGI. TERIMA KASEH BIO SPRAY.
Name : mohd azmi bin daud (Non-Member)
Occupation : swasta
I/C No : 770809-03-5883
Address : no 9 jln 2 tmn sri pendamar 41200 klang selangor

Before Comments :
saya menhidap asma sejak kecil hingga tahun 2004 dan boleh dikatakan setiap bulan kehospital untuk menyedut oksigen  
After Comments:
selepas saya masuk ahli,dan menggunakan BIO SPRAY PLUS pada 23/07/2004 hingga sekarang saya tidak lagi berulang alik ke hospital seperti dulu kerana asma saya telah berkurangan saya hanya menggunakan BIO SPRAY PLUS jika asma saya menyerang.TERIMA KASIH I-LINKAGE  


Name : Raghavan Krishnan (Non-Member)
Occupation : Pembantu Tadbir (Kuala Lumpur)
I/C No : 570802-10-6187
Address : 184-1-2, Sri Kuching Appt, Kuala Lumpur

Before Comments :
Saya mula mendapat penyakit kenching manis dua tahun lepas. Pembacaan agak tinggi . Kadang-kadang sampai 11.2 biasa antara 6 hingga 11.2. Saya juga sengsara dengan sakit bahu bersama tengkuk sejak setahun yang lepas...berikutan penyakit darah tinggi. Cuba pelbagai ubatan "conventional" serta herba. sakit tak hilang-hilang.  
After Comments:
Mula guna menggunakan Bio Spray Plus mulai 2/3/2005 Selepas guna 5 hari, pembaan kencing manis saya mula nampak "steady" sehingga ini tidak lebeh daripada 5.4 Selepas guna 5 hari... entah mana hilangnya sakit berkenaan. Rasa kesihatan badan cukup selesa. sungguh aktif. Yang paling sedap dah mula dapat pendapatan harian... so far dah kumpul RM1540  


Name : TAN AH SENG (ROCKY-AS)  
Before Comments :
BEFORE I CONSUME BIOGH SPRAY, I FELT ALL PART OF MY BODY LACK OF ENERGY. I FELT LAZY, LIKE TO SCOLD PEOPLE, VERY TIRED AFTER WORK, SLEEPY DURING WORKING HOURS, HAVE POOR MEMORY AND NO MOOD FOR SEX LIFE.  
After Comments:
AFTER I CONSUMED BIOGH SPRAY, THINGS HAVE CHANGED. I DO NOT FEEL LAZY ANYMORE. SELDOM SCOLD PEOPLE AND NOT TIRED AFTER WORK. PREVIOUSLY I WORKED 8 HOURS PER DAY BUT NOW I CAN WORK LONGER HOUR EVERY DAY. I START MY WORK FROM 8 IN THE MORNING UNTIL 12 MIDNIGHT. MY MEMORY IS IMPROVED. MY SEXUAL APPETITE AND PERFORMANCE HAS INCREASED UP TO 75%, JUST LIKE THE TIME WHEN I WAS 18 YEARS OLD. BEFORE I END MY TESTIMONIAL, I WOULD LIKE TO SAY THANK YOU TO BIOGH SPRAY WHICH MADE MY ENERGY BACK TO NORMAL LIKE MY FIRST WEEK OF MARRIAGE. THANKYOU  


Name : AZIZUL BIN KAMALUDDIN (JOEY12)  
Before Comments :
I AM A PROFESIONAL FOOTBALLER IN M-LEAUGE.THIS YEAR MUST BE VERY A HARD YEAR FOR ME TO MAINTAAIN MY FITNESS.SINCE A VERY HARD TRAINNING ALMOST ALL WEEKS HOW MY FITNESS LEVEL WOULD BE.LAST YEAR I'M JUST FINISH ON PAR TO MAKE ME QUALIFIED IN THE TEAM.  
After Comments:
AFTER THE 2 WEEKS VERY HARD TRAINNING I HAVE I WAS INTRODUCE THIS PRODUCT BY "AKRAM71".AFTER LITSEN TO HIS EXPLAINATION I'M REALY INTRESTED TO TRY THIS PRODUCT EVENTHOUGH A LOT OF PRODUCT SEEMS NOT REALY WORK FOR ME.AFTER 2 WEEKS USING IT I STARTS FEEL THE DIFFERENT.THE ENERGY BECOME GREATER, MY MUSCLE STRENGTH FEEL MORE LIKE IT, MY BREATHING ALSO EVEN GOES VERY GOOD.WHAT INTRESTING IS DURING MY FITNESS TEST I MAKE IT WITH OUTSTANDING RESULT.NOW MY DESIRE TO WIN WAS BURN INSIDE.THANK YOU BIO-SPRAY FOR MAKE ME FEEL GOOD.  


Name : Mahade Bin Ismail (Non-Member)
Occupation : Berniaga
I/C No : 621109-11-5023 Address : 46A, Kg. Pulau Kerengga   : 21600 Marang

Before Comments :
Saya sebelum mengambil Bio Spray telah mengalami kesakitan anggota badan terutama pada pinggang saya selama lebih kurang 30 tahun, air kencing keruh hampir 15 tahun dan migraine 3 tahun 
 After Comments:
Selepas mengambil Bio Spray selama 1 minggu saya telah mengalami perubahan yang mendadak. Kesakitan pada badan saya terus hilang dan air kencing menjadi jernih. Migraine yang saya selalu alami turut hilang. Saya juga mendapati tenaga saya yang selama ini agak berkurangan pulih seperti saya ketika berumur dua puluhan dan saya boleh kembali bermain bola sepak. Saya mendapati Bio Spray ini amat baik dan istimewa buat diri saya.
Name : Mohd. Rizal Bin Ramli (Non-Member)
Occupation : Juruteknik
I/C No : 810102-11-7301
Address : Kg. Pulau Kerengga   : 21600 Marang

Before Comments :
Semenjak saya terlibat dalam satu kemalangan jalanraya 4 tahun lalu, saya tidak dapat tidur dengan lena setiap malam dan saya berasa keletihan setiap hari. Di samping itu, saya juga ada migraine, selalu pening kepala.  
After Comments:
Setelah mengambil Bio Spray selama 3 minggu saya telah nampak perubahan kepada kesihatan saya. Saya sudah boleh tidur dengan nyenyak dan mudah untuk bangun tidur pada waktu pagi. Migraine yang saya pernah alami telah hilang dan saya berasa lebih bertenaga dan telah mula bersukan kembali. . Saya mengucapkan terima kasih kepada Bio Spray kerana berjaya memulihkan kesihatan saya.  


Name : MOHD SIDIK BIN SALLEH (MACHOEAST)  
Before Comments :
For 3 years l ve being using motorbike and it suddenly one day, my bike was knocked and the steering is not balanced making my right arms is in serious nerves breakdown. Feeling great pain from thereon.   After Comments: In February 2003, my friends introduce Bio Spray and thereon I use it and found some miracle astound my painful right arm. There is no more pain after using it for 2 weeks. And sincerely, I like to express, l believed the miracle of Bio Spray,the strike in easing and deminishing the pain of my right arms.   Name : SHARFIZA BTE ABD AZIZ (AZFI)  
Before Comments :
My mother was diagnosed as atrial septal defect with pulmonary hypertension. since then she is always in stress mood and weak. she can get angry very easily and always felt down. she is always panting whenever she walks alot.  
After Comments:
after using the spray for 2 weeks, she felt much better. as she told me her stress level is getting lower. even she felt much stronger each day. her breathing is also improving each day. she does look happier nowadays...and she cant stop asking for more!!!! thank u!  


Name : FAHMI AL-MATIIN (Non-Member)
Occupation : STUDENT
I/C No : 870622015629
Address : 61A JALAN LANGKASUKA LARKIN JAYA   : 80350 JOHOR BAHRU JOHOR

Before Comments :
Dahulu, ibu saya bersalin dan berpantang menggunakan Bio Spray. Jadi, beliau tidak dapat menggunakan Bio Spray walaupun ayah saya sudah menjadi rakan kongsi I-Linkage. Ibu saya sering mengerang kesakitan setiap malam. Beliau sentiasa mengalami sakit badan di bahagian betis, peha, tangan, tapak kaki, kepala dan sebagainya. Saya terpaksa mengurut emak saya apabila beliau mengalami sakit-sakit badan. Saya sungguh kasihan terhadap kesakitan yang dialami oleh ibu saya.  
After Comments:
Apabila ibu saya sudah tidak berpantang lagi, beliau mula menggunakan Bio Spray. Menakjubkan! Menggembirakan! Ibu saya mula kurang mengalami sakit-sakit badan. Malah, beliau sentiasa mengajak saya pergi ber''jogging'' pada setiap minggu. Terima kasih Bio Spray. Dan syukur kepada tuhan kerana dengan kehendakNya, penyakit ibu saya telah sembuh dan Alhamdulillah sihat.  


Name : Muhammad Zaki Bin Baharin (Non-Member)
Occupation : Engineer I/C No : 791024-05-5027
Address : No 97 Rumah Rakyat Pedas,   : 71400 Pedas, Negeri Sembilan.

Before Comments :
Saya telah mengalami satu kemalangan, di antara motosikal yang saya naiki dengan sebuah kereta. Kejadian itu berlaku pada tahun yang lepas. Apa yang saya alami sekarang ini ialah sakit pinggang belakang. Saya telah berurut di merata tempat, tetapi masih sakit juga.   After Comments:
Sekarang ini saya telah mencuba produk baru iaitu BIO-SPRAY yang diberi oleh abang saya sendiri. Alhamdulillah...syukur kepada Tuhan, tak sampai dua minggu pinggang saya sudah tidak sakit lagi. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang terlibat dalam pembuatan produk ini. Semoga produk ini tersebar di merata dunia.
Name : WAHID BIN IDRIS (REDONG-1)  
Before Comments :
Saya masuk I-Linkage untuk kegunaan anak saya yang mengidap resdung.  
After Comments:
Setelah seminggu ia menggunakan Bio-Spray dia demam-demam, muntah dan mengeluarkan lendir berwarna kekuningan daripada keronkongnya. Kini dia berasa lebih selesa dan lega. Matanya dan hidungnya tidak rasa gatal lagi. Bersyukur saya kepda Allah swt melalui Bio-Spray ini masalah kesihatan anak saya beransur pulih.  

Name : James Lu (Non-Member)
Occupation : Bank Consultant
I/C No : 521211125124
Address : Jalan Sin Onn   : Tawau

Before Comments :
When my friend introducedto me the product, I laughed and think that I am strong and all mighty and do not believe in the HGH. Then I was adnmitted to hospital for 5 days and when I got discharged I felt that life can be gone in matter of seconds. Being proud and thought that HGH is non-sense. My life was in bad shape. Then my friendstold me to that HGH can help. Feeling desperate I tried HGH.  
After Comments:
6 weeks after taking HGH, I have regainedy strenght and felt much more better. i am ashamed to tell my friends that HGH has helped as I was too proud by not accepting the product and made fun out of it. My sex life has improved to great heights, skin look good, hair growing black. My wife is smiling everyday now. Thanks to HGH 

Name : ANNA SULASTRI SINAMBELA (Non-Member)
Occupation :
I/C No :
Address : JL. VANILI I NO. 53 PERUMNAS SIMALINGKAR   : MEDAN, SUMATERA UTARA - INDONESIA
 
Before Comments :
Saya seorang ibu rumah tangga, mempunyai 2 orang anak yang berusia 5 dan 3 tahun. Kondisi tersebut membuat saya tidak dapat mengurus tubuh seperti waktu saya masih Single. Akibatnya, lemak disekitar perut semakin besar membuat saya tidak bisa berpenampilan cantik. Stamina saya juga sangat terkuras mengurus anak dan keluarga. Terlebih wajah saya rusak akibat kosmetik.  
After Comments:
Setelah saya konsumsi Bio Spray selama 3 bulan, lemak perut saya susut dan pakaian saya yang selama ini tidak muat menjadi dapat dipakai kembali, yang lebih penting lagi, saya saat ini menjadi lebih percaya diri sebagai wanita, stamina fit dan kondisi wajah saya semakin mulus.